top of page

Mimari Modelleme


3D Atölye olarak dış cephe, iç mekan, kat planı, mimari animasyonları mimari modelleme yaparak görselleştirme hizmeti veriyoruz.

Bize mimari proje çizim dosyasını mail ile göndermeniz yeterli olacaktır mimari modellemeye başlamamız için.

mimari proje dosyası

Eğer bizden mimari modeli gerçekte yapılacak yerde göstermemizi istiyorsanız. Proje alanın fotoğraflarını çekip 3d modelleme ile modellenen bina veya siteyi çektiğimiz fotoğrafa yerleştiriyoruz.

3D Atölye olarak yaptığımız mimari modelleme sırasında projeden test renderlar alıp size gönderiyoruz, geldiğimiz aşamaları görebilmeniz için. Ve 3d modelleme aşaması bitince size yine en iyi açılardan test renderlar alıp size sunuyoruz. Böylece en iyi açılara siz karar verebiliyorsunuz.

Daha detaylı bilgi için mimari modelleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İç mekanları ve kat planlarını da bize gönderdiğiniz DWG dosyasına,fotoğrafa veya el çizimine göre modelliyoruz.

Eğer mimari modelleme ile modellenen iç mekanlara gerçekte var olan bir koltuk,masa veya başka eşyalar varsa onların fotoğraflarını sizden alıp modelliyoruz ve iç mekana yerleştiriyoruz.

Müşterilerimiz oturdukları veya satın aldıkları evde mutfak ve banyoyu değiştirmek istediklerinde mekanın fotoğrafını, yaptırmak istedikleri mutfaktan veya banyodan örnek resimler istiyoruz.

Veya bize el ile çizilmiş ölçüleri gönderdiğinizde istediğiniz tarzda mutfağı 3d modelleme ile görselleştirip size resimleri teslim ediyoruz.

Mimari Projeniz ister büyük bir Plaza olsun ister tek bir mutfak 3D Atölye olarak size gerçekçi ve detaylı modelleme hizmeti sunuyoruz.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page